HVEM ER SØNDER-DESIGN


En garn-/design virksomhed, med fokus på skønne materialer. Primært har jeg arbejdet i ren uld men mange typer-/kvaliteter af garn kommer gennem mine hænder. For mig er struktur, fibre, farver alt sammen med til at ideerne vælter frem i mit hoved.

Ofte kommer ideerne hurtigere end jeg kan nå at ”producere”. Andre gange bliver de gode ideer slet ikke som forventet mens arbejdet glider frem. Der ændres og tilpasses undervejs.

Messer - markeder - festivaller

Jeg deltager ved krea-messer løbende hele året se datoerne her på hjemmesiden.

Vision

Der findes mange skønne garner i endnu flere kvaliteter. Jeg har valgt nogle typer ud, fra et par forskellige garnproducenter.

Jeg har fundet mange muligheder for at lege og kreere i de garner jeg har valgt.

De rene uldgarner, der er miljøvenlige og som ikke belaster naturen. De findes i deres naturlige farver. Samme kvaliteter dog indfarvet i de skønneste farver.

Samtidig er jeg på ingen måde bange for de ”kunstige” garner. Der findes i dag nogle fantastiske garner i en helt anden kvalitet end den jeg kendte til da jeg var barn. Fremstillingsmetoderne er ændret og alt omkring plast er jo i bund og grund et spørgsmål om hvordan vi håndterer materialet.